The long roll French bread, called a "baguette," is so popular in France that it deserves mention. My French Culture instructor told the class that the baguette is a "stereotype." On the contrary, the French baguette is very much a reality throughout France. One sees many varieties and sizes of baguettes in all of the food stores and bakeries. Baguettes are even made with whole wheat flour and other grains. Above all, one sees people carrying and eating baguettes on the streets all the time. Therefore, the French baguette is ubiquitous!
Le long pain français, s'appelle une "baguette," est si populaire en France qu'elle mérite la mention. Mon professeur de culture française a dit aux étudiants que la baguette est un stéréotypage. Au contraire, la baguette française est une grande réalité partout France. On voit beaucoup de variétés et tailles des baguettes dans tous les magasins et tous les boulangeries. Les baguettes sont même fabriquées du blé complet et d'autres grains et céréales. Surtout, on voit les gens portant et mangeant les baguettes dans les rues tout le temps. Donc, la baguette française est omniprésente!
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